Skórka pomarańczy 
w czekoladzie deserowej

Kandyzowana skórka pomarańczowa o charakterystycznym gorzko-słodkim smaku w połączeniu z ciemną belgijską czekoladą tworzy jedyną w swoim rodzaju kompozycję smakową.

18,00 

Zasmakuj

Słodko gorzkiej

przyjemności

Skórka pomarańczowa w czekoladzie deserowej to wyjątkowa przekąska łącząca intensywny, cytrusowy smak kandyzowanej skórki pomarańczowej z aksamitną, deserową czekoladą o wysokiej zawartości kakao (minimum 43%). Naturalne składniki i delikatna glazura nadają jej wyjątkowy charakter i subtelny połysk. Idealna jako słodka przekąska, dodatek do deserów lub elegancki prezent dla miłośników czekoladowych specjałów.
Składniki

kandyzowana skórka pomarańczowa 53% (skórka pomarańczy, cukier, zagęszczony sok z cytryny), czekolada deserowa 46% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, wanilia), substancje glazurujące: guma arabska, szelak. Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.

Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, inne ORZECHY oraz MLEKO.

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza w 100 g produktu

Wartość energetyczna: 1804 kJ / 430 kcal
Tłuszcz: 15,0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 9,6 g
Węglowodany: 66,0 g
w tym cukry: 55,0 g
Białko: 4,2 g
Sól: 0,03 g

wartość odżywcza może różnić się w zależności od rzeczywistych składników.

Informacje o produkcie

Produkt wytworzony z surowców naturalnych, dlatego skład może się zmieniać ze względu na zmiany w zbiorach.

Produkt należy przechowywać w suchym i ciemnym miejscu w temp. 10-23 st. C i wilgotności max. 70%.